Samenwerking

“samen komen is een begin:
samen blijven is vooruitgang:
samenwerken is succes.”

Tekenbureau van Ogten werkt fijn samen met de volgende bedrijven:
De Handige Meeuwen

Praktisch meedenkende aannemer in Utrecht West.
Geen opdracht is te gek, vele samenwerkingen gedaan de afgelopen jaren.

Asnova Architecture

Een veelzijdig bureau. Met expertise in nieuwbouw, restauratie, transformatie en interieurarchitectuur. Met een mix van ervaring en jong elan. Veelzijdig in stijl. Wij halen het beste uit een project en het beste uit onze opdrachtgevers.  Hoe we dat doen? Door de juiste verhouding tussen passie en zakelijkheid. Ervaring en verjonging. Verbeelding en realisme. Vernieuwing en respect voor historie. Altijd esthetisch en bouwkundig solide. Van het grote geheel tot in het kleinste detail. Wat kunnen wij? We hebben verschillende specialismen in huis. En wat we niet hebben, huren we in. Zo kunnen we een breed werkveld aan. Van de A van appartement tot de Z van zorgcentrum.

Het Meetloket

Het MeetLoket is gespecialiseerd in het inmeten van uw vastgoed (NEN 2580), het uitvoeren van bouwkundige keuringen (NEN2767), opstellen van energielabels (NTA8800) en het vervaardigen van 2D en 3D bouwkundig tekenwerk inclusief bouwkundig advies en begeleiding.

BUREAU DE RIJN

Bureau de Rijn is een professionele, ambitieuze en moderne vastgoedonderneming in Arnhem. Vanuit onze jarenlange ervaring met gemeentelijke organisaties, ruimtelijk bestuursrecht en onze passie voor vastgoed, heeft Bureau de Rijn specialisaties ontwikkeld in alle disciplines. Het team van Bureau de Rijn neemt zaken in behandeling op een duidelijke en transparante wijze, met oog op een bestendige relatie. Waar nodig werkt Bureau de Rijn samen met vertrouwde en gerenommeerde partners binnen het vakgebied. Adviseren, ontwikkelen en beheren doet bureau de rijn altijd vanuit een strategisch perspectief en enkel met uw belangen op de voorgrond.

Contact

Gebroeders Marisstraat 8
3443EZ Woerden

Kantoor:
Erasmuslaan 5
3584 AZ Utrecht

tekenbureauvanogten@gmail.com
www.tekenbureauvanogten.nl

KVK: 66613183
BTW: NL002246273B65