Over Ons

Van verleden naar heden

Wie zit er achter tekenbureau van Ogten?

Johan van Ogten heeft afgelopen jaren bij diverse werknemers gewerkt. Deze kennis neemt hij mee om de klant zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen tijdens het traject en gezamenlijk ook de juiste keuzes te kunnen maken.

Na het afronden van de opleiding MBO Bouwkunde ging Johan verder studeren aan de hogeschool Utrecht voor richting bouwkunde. Na het afronden van de opleiding HBO bouwkunde is johan gaan werken bij Plegt-Vos in Vleuten/Utrecht als Werkvoorbereider. Tijdens het werken bij Plegt-Vos heeft Johan voor 2 grotere projecten in de Beheer en Onderhoud (B&O) als Projectorganisator (werkvoorbereider) mogen uitvoeren. Na ruim 4 jaar met veel plezier te hebben gewerkt is johan bij Root-BV (Amersfoort) begonnen als Modelleur en vervolgens doorgegroeid naar jr. projectleider. Hier heeft Johan aan 2 projecten mogen werken en begeleiden, namelijk “Sluiseiland deel E te Vianen” en daarna het transformatieproject “voormalige V&D Den Helder”. Naast zijn vaste baan heeft johan zijn bedrijf parttime ernaast gedraaid, tot 1 februari 2021. Vanaf dat moment heeft Johan de keuze gemaakt om volledig zelfstandig verder te gaan.

Tekenbureau van Ogten is opgericht op 01 augustus 2016. Met zijn eigen bouwkundig advies en tekenbureau wil Johan graag de klant ontzorgen en heeft hij ook een aantal kernwaarden:

  • Aandacht voor de klant
  • Klantvriendelijkheid
  • Betrouwbaarheid in de gemaakte afspraken
  • Kwaliteit leveren.
  • Deskundigheid door de klant volledig te begeleiden.
  • Kennis en Kunde.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Johan? Kijk dan verder op deze website.

foto johan

Contact

Gebroeders Marisstraat 8
3443EZ Woerden

Kantoor:
Erasmuslaan 5
3584 AZ Utrecht

tekenbureauvanogten@gmail.com
www.tekenbureauvanogten.nl

KVK: 66613183
BTW: NL002246273B65